Bij BB Meubelen denkt u wellicht aan steigerhouten meubelen. Maar wist u dat we ook meubelen van andere houtsoorten maken? Bijvoorbeeld meubelen van bankirai en eiken. Alle meubelen die u op onze website ziet, kunnen we ook voor u maken in andere houtsoorten. En uiteraard is ook maatwerk in bankirai en eikenhout mogelijk.

Bankirai

Bankirai is een tropische hardhoutsoort die een donkerrode kleur heeft. Deze houtsoort wordt vaak gebruikt in bijvoorbeeld vlonders bij vijvers en aanlegsteigers van jachthavens, maar bankirai leent zich ook uitstekend voor het produceren van meubelen.

Eikenhout

Geen houtsoort die zich in de meubelmakerij zó heeft bewezen als eikenhout. Daarom kunt u bij BB Meubelen alle meubelsoorten ook laten maken in eikenhout, in plaats van steigerhout. En ook het eikenhout kunnen we in allerlei kleuren bewerken, zoals naturel, whitewash of greywash

Meerpaal

Meerpaal geeft meubels een heel stoere, robuuste look. Zeker wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een tafel met een frame van verzinkt staal of van kokerprofiel ontstaat een industrieel meubel van meerpaal zoals dat in de mooiste woonbladen te zien is. Industriële meubels kunnen ook in andere houtsoorten gemaakt worden, zoals steigerhout en eikenhout.

Neem contact op voor informatie over onze verschillende meubels. 

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel