Dat BB Meubelen prachtige meubelstukken van steigerhout maakt, dat wist u al. Maar wist u dat we al deze mooie meubelen ook in eikenhout kunnen leveren? Alle meubelen die u op onze site ziet, kunnen we ook maken van eiken. Daarnaast is het ook mogelijk om eiken meubelen op maat te maken. Zo heeft u een uniek meubelstuk van kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal, waar u jarenlang plezier van hebt.

Eiken meubelen uitvoeringen

Onze eiken meubelen zijn, net als onze steigerhouten meubelen, verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Daarnaast kunnen we uw eiken meubelen op diverse manieren behandelen. Het is dan niet alleen beter beschermd tegen bijvoorbeeld vlekken, maar u kunt uw eiken meubel zo ook uw persoonlijke touch geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een naturel look, blanke lak, wax of whitewash, greywash of blackwash.

Uw eiken meubel

U ziet: er is veel mogelijk met de eiken meubelen van BB Meubelen. Bekijk de meubelen op de website voor inspiratie en neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave van het door u gekozen eiken meubel. 

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel