Sleutelplanchet van eikenhout

U wilt de deur uitgaan, maar waar u ook zoekt: u kunt uw sleutels nergens vinden. Herkenbaar? Dan heeft BB Meubelen voor u een praktische én stijlvolle oplossing: een sleutelplanchet van eikenhout.

Handig hulpje

Met dit sleutelplanchet van eikenhout haalt u een handig hulpje in huis. U hoeft voortaan nooit meer te zoeken naar uw sleutels, want ze hangen altijd op een goed zichtbare plaats in uw hal, keuken of woonkamer. In het planchet van hoge kwaliteit eikenhout passen meerdere sleutelbossen, dus al uw huisgenoten kunnen er hun sleutels in kwijt. En het is een echte eyecatcher aan uw wand.

Stijlvol eikenhout

Het sleutelplanchet is gemaakt van stijlvol eikenhout, dat in nagenoeg ieder interieur past. Indien u dat wenst, kunnen we uw planchet voorzien van een laagje parketlak, waardoor het een iets andere look en uitstraling krijgt. Zo behoudt het planchet zijn kleur, maar krijgt het wel een lichte glans.

Diverse formaten

Het sleutelplanchet wordt op maat voor u gemaakt. Het kan in verschillende lengtes en diktes van eikenhout worden gemaakt. Het sleutelplanchet is eenvoudig aan uw muur te bevestigen.

Wilt u meer weten over het sleutelplanchet van eikenhout of wilt u de diverse mogelijkheden met ons doorspreken? Bel of mail ons gerust, we nemen graag alle opties met u door. 

  

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel