Bankirai meubelen

Bij BB Meubelen vindt u bijzonder meubelstukken van steigerhout. Maar wist u al dat onze meubelen ook leverbaar zijn in bankirai? Alle meubelstukken die u op onze website ziet, kunnen ook worden uitgevoerd in bankirai. We kunnen, indien u dat wenst, ook uw bankirai meubel op maat voor u ontwerpen en vervaardigen. Van uw unieke meubelstuk heeft u vervolgens jarenlang plezier.e ook maken van eiken. Daarnaast is het ook mogelijk om eiken meubelen op maat te maken. Zo heeft u een uniek meubelstuk van kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal, waar u jarenlang plezier van hebt.

Bankirai hardhout

Bankirai is een tropische hardhoutsoort met een donkerrode kleur heeft. U kent deze houtsoort van de vlonders bij vijvers en aanlegsteigers van jachthavens, maar bankirai leent zich ook uitstekend voor het produceren van meubelen. Omdat het een heel zware, harde houtsoort is, is het nagenoeg onverwoestbaar. U zult dus lang kunnen genieten van uw bankirai meubel.

Behandeling bankirai

Wanneer u kiest voor bankirai meubels, haalt u sfeer en warmte in huis. Om nog langer van uw bankirai meubel te genieten, adviseren wij u het meubelstuk te behandelen met blanke lak. Het is dan optimaal beschermd tegen vocht en vlekken.

Bankirai bij BB Meubelen

Alle meubelstukken die u op de site ziet, kunnen we ook in bankirai voor u maken. Neem dus een kijkje op de website en kies het meubelstuk dat u aanspreekt. Wanneer u contact met ons opneemt, vertellen we u graat alles over de mogelijkheden en de prijs van uw bankirai meubel. 

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel