Hoe kan ik de producten zo goed mogelijk onderhouden? 

De beste duurzaamheid bereikt u door de tafel indien u deze lange tijd niet gebruikt (bijvoorbeeld in de winter) te overdekken met een dichte hoes. Het metaal behoeft geen enkele bescherming. Optioneel kunt u de tafel behandelen met lijnzaad olie, maar dit is sterk smaak afhankelijk daar het de 'look' van het materiaal veranderd. Indien U voor een hardhouten blad heeft gekozen gelden de normale regels voor hardhout, en past u olie toe indien u de bruine kleur van het hout wenst te behouden. Zonder olie zal hardhout grijs worden. 

Kunnen de producten in de winter probleemloos buiten staan? 

Jazeker, plantenbakken kunnen in de winter buiten blijven staan. Staan er planten in die niet wintervast zijn raden we natuurlijk aan om de planten op te potten en alsnog naar binnen te brengen. Als optie kunnen we de bakken ook voor zien van isolatie lagen zodat wortels van gevoelige planten niet kapot kunnen vriezen. Neem voor deze optie ruim voor levering contact met ons. Als na de winter de bakken een wat groene aanslag hebben kunt u dit bij droog weer simpel van de bakken borstelen met een harde bezem.

Hoe milieuvriendelijk is het gebruikte hout? 

Steigerhout dat wordt gebruikt heeft reeds een heel leven achter de rug en is direct uit de bouw afkomstig. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat met het hout in uw product al meerdere jaren is gewerkt in de bouw. Het gebruik van dit hout levert dus direct milieu besparing op. Verder zijn al onze behandelingen milieuvriendelijk.

 Hoe haal ik de groene aanslag na lang buiten staan van het hout af? 

Bij droog weer, als de bakken droog zijn, kunt u de meeste aanslag simpel verwijderen met een harde bezem. Voor de lange duur kunt u uw bak behandelen met groene aanslag verwijderaar BIO-MOS van Aquaplan, dit product is verkrijgbaar bij de dakproducten in iedere bouwmarkt.  

Wat is de levertermijn van de producten? 

Dit is afhankelijk van onze voorraad. Indien de producten op voorraad zijn kunnen we binnen 1 - 2 weken leveren afhankelijk van de drukte. Wanneer de producten onverhoopt niet op voorraad zijn (bijvoorbeeld in het geval van maatwerk), dan hanteren we een levertermijn van +/- 4 weken. Deze termijn heeft met onze productie en assemblage tijd te maken. Veel producten die we verkopen zijn op-maat en worden dus op bestelling gemaakt. Voorraad hebben we in minder drukke periodes alleen op de standaard maten.

Moet ik vooraf betalen? 

Nee, dat hoeft niet. Het kan echter wel. U kunt er zelf voor kiezen om direct online af te rekenen via iDeal, maar u kunt er ook voor kiezen om het bedrag over te maken, danwel contant te betalen bij levering, of wanneer u de producten komt ophalen ( Ook hier graag contant, pinnen is niet mogelijk). U ziet dan waar u voor betaalt. Zo bieden we u zelf de mogelijkheid om te kiezen. 

Is het mogelijk om producten op maat te laten maken?

Jazeker, maatwerk is wat bbmeubelen.nl een sterk klantgericht bedrijf maakt. Het kan al eenvoudig, bijvoorbeeld een hogere of lagere tafel hoogte, tot een volledig op uw design gemaakte zithoek of kast assemblage. Let wel, vanaf 2.5 bij 1.5 bij 1.5 meter zal uw creatie uit segmenten bestaan. Voor maatwerk vragen we in de regel 4 weken levertijd en dat is nadat de uiteindelijke goedkeuring van het product is gegeven. Ook rekenen we een extra bedrag voor maatwerk, afhankelijk van de complexiteit, deze post zal apart op uw offerte vermeld staan. 

Als er iets stuk is, hoe kan ik dit laten maken?

Als er iets stuk is, bijvoorbeeld een plank gaat los zitten bent u vrij om dit zelf te verhelpen, uw garantie zal daardoor niet vervallen. Mocht u dit niet zelf willen of kunnen doen, en het probleem is een product onvolkomenheid, dan komt bbmeubels.nl dit ter plekke vervangen en/of oplossen.

Gaat het metaal naar loop van tijd roesten? 

Het verzinkte frame van onze meubelen zal niet roesten. Het kan zijn dat na een beschadiging van het frame het onderliggende metaal blootgelegd wordt, maar dit zal door het 'anode-effect' dan niet gaan doorroesten, maar een donkere vlek geven. Er zijn producten op de markt die u kunt tippen op zo'n plek, ondermeer van Hammerite. 

Kan steigerhout kromtrekken en hoe kan ik dit voorkomen? 

Als steigerhout voor een lange tijd op een vochtige plaats staat kan dit gebeuren.  Iedere houtsoort werkt. Wij zullen er alles aan doen door selectie van het hout en de montage dat dit niet zal plaatsvinden. Indien een plank is krom getrokken is er niet meer veel dat er gedaan kan worden. In dat geval raden wij u aan contact met ons op te nemen voor vervanging van de plank. Het kan zijn dat uw aankoopgarantie het vervangen van de plank niet dekt ivm de gepasseerde termijn. Een tip is om in de herfst en winter de producten zoveel mogelijk droog te houden.

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel