Uw specialist voor houten meubelen op maat

Bent u al een tijdje op zoek naar een houten meubelen, zoals een bank of tafel, maar heeft u het perfecte exemplaar nog steeds niet gevonden? Of heeft u een eigen ontwerp wat u wilt laten maken? Dan bent u bij BB Meubelen aan het juiste adres voor al uw meubelen op maat!

Verschillende soorten meubelen van kasten tot banken

BB Meubelen is dé specialist in maatwerk meubelen in regio Bergen op Zoom en Roosendaal. Met een enthousiast en ervaren team zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen en produceren van houten meubels in allerlei soorten en maten. Onze voorliefde voor unieke soorten hout, zoals steigerhout, ziet u dan ook terug in het eindresultaat, waarin topkwaliteit en uw wensen centraal staan.

Als u kiest voor een meubel op maat, kijken we samen met u hoe we uw ideeën optimaal naar de praktijk kunnen vertalen. Hierbij creëren we eerst een ontwerp en maken we pas na uw goedkeuring het uiteindelijke meubel. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Dus of u nu op zoek bent naar een bank, tafel, kast, loungebank of buitenkeuken, wij realiseren het graag voor u.

Topkwaliteit hout

Bij het ontwerp heeft u de keuze uit verschillende soorten hout. Gaat u liever voor eiken, steigerhout, of misschien meerpalenhout? Met iedere houtsoort kunt u uw eigen unieke stijl naar voren laten komen.

Natuurlijk is het hout dankzij een onzichtbare beschermlaag bestand tegen de wisselende weersomstandigheden zodat een lange levensduur is gegarandeerd. En wilt u uw houten meubels een speciale look geven? Kies dan voor een van onze coatings waaronder greywash, whitewash of blackwash.

Laat uw eigen steigerhout meubelen ontwerpen

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw eigen meubelen op maat? Neem dan vrijblijvend contact op en laat u in onze showroom inspireren door onze gerealiseerde houten (tuin)meubelen.

Benieuwd waar BB Meubelen de steigerhouten meubelen maakt? Zie hieronder een impressie van onze werkplaats en meer informatie over unieke meubels die wij voor u kunnen realiseren.

  

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel