Horeca inrichting steigerhout

BB Meubelen is de specialist voor steigerhouten meubilair in regio Bergen op Zoom. Naast meubels voor particulieren, bieden we ook voor de horeca uitgebreide mogelijkheden voor het verzorgen van meubilair. Met onze maatwerk service voorzien wij uw horeca inrichting van steigerhouten meubels die perfect aansluiten bij uw gewenste uitstraling en functionele behoeftes.

Ontwerpen en produceren van steigerhouten meubels

Bij BB Meubelen ontwerpen en produceren we meubels van gebruikt steigerhout. Meubilair met een prachtige robuuste uitstraling waarbij indien gewenst gecombineerd kan worden met verzinkt staal. Daarnaast kan ook met de uitstraling van het steigerhout gespeeld worden door te kiezen voor een coating zoals whitewash of greywash. Mogelijkheden waarmee we onze steigerhouten meubels de look meegeven die ú mooi vindt. Stijlvol én duurzaam.

Steigerhouten meubels voor de horeca

Ook op het gebied van horeca inrichting hebben we een uitgebreide ervaring opgebouwd. Zo kunt u bij ons terecht voor het inrichten van zowel de binnenzijde als de buitenruimte van uw horecazaak. Een houten bar, wijnrekken, loungemeubels, tafels en stoelen, picknicktafels of plantenbakken. Wij ontwerpen en maken het graag voor u!

   

Zo verzorgen wij de horeca inrichting van uw restaurant, café, brasserie of clubhuis en bieden we u een maatwerk service op het gebied van steigerhouten meubilair. BB Meubelen reeds op maat gemaakte meubelen geleverd aan Beachclub Far Out in Zandfoort en InfiniTea in de Markthal in Rotterdam.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze steigerhouten meubelen, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en laat u inspireren door enkele voorbeelden van onze horeca inrichting met steigerhout! Neem daarnaast in onze werkplaats!

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel