Heeft u wel eens op het strand gestaan en naar die mooie palen in de vloedlijn gekeken? Deze palen staan tientallen jaren door weer en wind in de branding. In de loop der jaren raken ze verweerd en krijgen ze hun eigen karakter. Het is hout dat leeft, want allerhande vormen van zeeleven vinden in en bij de meerpalen hun thuis. Bij BB Meubelen maken we sinds een tijdje meubels van deze meerpalen. Een bijzonder materiaal.

Hout met een verhaal

De meerpalen waarmee we onze meubels maken, hebben een jarenlange historie. Het is hout met een verhaal! Wanneer wij de meerpalen in onze werkplaats ontvangen, zitten er vaak nog schelpen in en op. Die kunnen we er, indien u dat wenst, op laten zitten, maar we kunnen het hout ook verder schaven en schuren zodat u wel de doorleefde look, maar niet de ruwe oppervlakte krijgt.

Tafels en salontafels

We maken van de meerpalen onder meer tafels en salontafels. Eigenlijk zijn deze tafels van meerpalen voor ieder interieur perfect. Bij een landelijk interieur past het grove hout heel goed, maar ook in een clean, industrieel interieur kan een tafel of salontafel van meerpalen een stoere eyecatcher zijn.

Eettafels van meerpalen

Ook een eettafel – voor binnen of buiten – kunnen we maken van meerpalen. Wilt u er een bijpassende bank bij? Ook daarvoor kunnen we meerpalen gebruiken. Zo heeft u een hele eetkamerset of tuinmeubelset van robuuste meerpalen. Een bijpassend kastje of een wandmeubel maakt uw interieur van meerpalen compleet.

Andere houtsoorten

Bij BB Meubelen vindt u trouwens niet alleen meubels van meerpalen. We maken ook meubels van het zeer populaire steigerhout, zowel voor binnen als buiten. Daarnaast zijn bankirai in eikenhout hardhoutsoorten waarmee we vaak werken. Wilt u meer weten over onze meubels van meerpalen of andere houtsoorten? Neem dan een kijkje op onze site of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag alles over de mooie, unieke houten meubels die we op maat maken.

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel