Houten plantenbakken

Het is een trend: grote houten plantenbakken op het terras en in de tuin. BB Meubelen maakt van steigerhout, eiken of Bankirai exlusieve plantenbakken die eyecatchers worden in uw tuin. In ons assortiment hebben wij verschillende bloembakken in verschillende formaten.

Houten plantenbakken in verschillende formaten

Gaat u voor een sfeervolle plantenbak of juist voor een stoere plantenbak met een verzinkt stalen frame? De bodem van onze Stabilo plantenbakken bestaan uit pvc golfplaten, voorzien van gaatjes voor de afwatering. Bij deze plantenbakken is de bodem tevens voorzien van worteldoek en zijn de zijkanten bekleed met vijverfolie. Hiervoor betaalt u niets extra's! 

Staat de maat of uitvoering die u zoekt er niet bij? Dan kunnen wij uw steigerhouten plantenbak gewoon voor u op maat maken! Neem hiervoor contact op.

Bekijk onderstaand onze collectie steigerhouten plantenbakken en bestel uw meubels vandaag nog online.

per pagina
Sorteer op
 • Plantenbak Jopie
  Plantenbak Jopie

  Dit type plantenbak is gemaakt van mahonie multiplex 18mm dik. Het multiplex in minimaal ingezaagd waardoor het een schittere uitstraling krijgt.
  De binnenkant van deze plantenbak is beplakt met epdm zodat het hout optimaal is…

 • Steigerhouten plantenbak met stalen frame; Stabilo Kubus
  Steigerhouten plantenbak met stalen frame; Stabilo Kubus

  Vierkanten (60x60x60cm) plantenbak van steigerhout met een verzinkt stalen frame. De bodem van deze plantenbakken bestaan uit pvc golfplaten, voorzien van gaatjes voor de afwatering. Aan de binnenkant zijn ze voorzien van…

  € 289,00
 • Steigerhouten plantenbak met verzinkt staal; Stabilo Medium
  Steigerhouten plantenbak met verzinkt staal; Stabilo Medium

  Bloemenbak van steigerhout met verzinkt staal. 100x40x60cm lxdxh. De bodem is voorzien van pvc golfplaten (met gaatjes voor de afwatering), daar overheen en aan de zijkanten worteldoek.

  Bent u op zoek naar een andere afmeting?…

  € 385,00
 • Steigerhouten plantenbak; Stabilo Large
  Steigerhouten plantenbak; Stabilo Large

  Bloemenbak van steigerhout met verzinkt staal. 145x60x60cm lxdxh. De bodem is voorzien van pvc golfplaten (met gaatjes voor de afwatering), De gehele binnezijde is voorzien van worteldoek.

  Bent u op zoek naar een andere afmeting?…

  € 415,00
 • Steigerhouten plantenbak; Stabilo XL
  Steigerhouten plantenbak; Stabilo XL

  Bloemenbak van steigerhout met verzinkt staal. 200x60x40cm lxdxh. De bodem is voorzien van pvc golfplaten (met gaatjes voor de afwatering), De gehele binnezijde is voorzien van wordteldoek.

  Bent u op zoek naar een andere…

  € 479,00
 • Steigerhouten plantenbak; Stabilo XXL
  Steigerhouten plantenbak; Stabilo XXL

  Bloemenbak van steigerhout met verzinkt staal. 200x60x60cm lxdxh. De bodem is voorzien van pvc golfplaten (met gaatjes voor de afwatering). De gehele binnezijde is voorzien van worteldoek.

  Bent u op zoek naar een andere afmeting?…

  € 590,00
 • Steigerhouten plantenbak; Stabilo Kubus Small
  Steigerhouten plantenbak; Stabilo Kubus Small

  Vierkanten plantenbak 60x60x60cm van steigerhout met een verzinkt stalen frame. De bodem van deze plantenbakken bestaan uit pvc golfplaten, voorzien van gaatjes voor de afwatering. De binnenkant is voorzien van worteldoek. Het…

  € 289,00
 • Steigerhouten plantenbak; Stabilo Kubus Medium
  Steigerhouten plantenbak; Stabilo Kubus Medium

  Vierkanten plantenbak 80x80x80cm van steigerhout met een verzinkt stalen frame. De bodem van deze plantenbakken bestaan uit pvc golfplaten, voorzien van gaatjes voor de afwatering. De binnenkant is voorzien van worteldoek. Het…

  € 395,00
 • Vierkanten steigerhouten plantenbak; Stabilo Kubus Large
  Vierkanten steigerhouten plantenbak; Stabilo Kubus Large

  Vierkanten plantenbak 100x100x100cm van steigerhout met een verzinkt stalen frame. De bodem van deze plantenbakken bestaan uit pvc golfplaten, voorzien van gaatjes voor de afwatering.De binnenkant is voorzien van worteldoek. Het…

  € 495,00
  1 - 9 van 13 resultaten
 • 1
 • 2
© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel