In de zomer is niets zo fijn als genieten in uw eigen tuin. Wilt u graag uw zomerse maaltijden bereiden in een mooie houten buitenkeuken? Bij BB Meubelen ontwerpen we uw houten buitenkeuken geheel naar uw persoonlijke wensen. U bepaalt zelf welke inbouwapparatuur of elementen u in uw keuken wilt hebben en wij maken uw buitenkeuken vervolgens geheel op maat. 

Mogelijkheden buitenkeuken

De mogelijkheden om uw steigerhouten buitenkeuken naar uw persoonlijke smaak en voorkeuren te bouwen, zijn bijna eindeloos. Wilt u een barbecue inbouwen? Een gootsteen met kraantje? Een koelkast? Een eigen aanrechtblad van steen of een ander materiaal? Wanneer u ons de specificaties aanlevert, aan wij aan de slag om uw houten buitenkeuken te ontwerpen en te bouwen. 

Robuust hout 

U kunt natuurlijk kiezen voor een buitenkeuken van steigerhout. Daarbij zijn diverse kleuren en behandelingen mogelijk. Maar heeft u al eens gedacht aan een keuken van een andere houtsoort? Bijvoorbeeld eikenhout, of hout van de Douglasspar? Iedere houtsoort heeft weer een eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Eén ding hebben ze echter met elkaar gemeen: een houten buitenkeuken is een echte blikvanger in uw tuin.

Wilt meer weten over de mogelijkheden van een steigerhouten keuken? Maak een afspraak en kom gerust eens bij ons langs om uw wensen te bespreken en de verschillende houtsoorten te bekijken.

Sorteer op
  • Buitenkeuken Nostalgisch
    Buitenkeuken Nostalgisch

    Deze keuken is op maat en op wensen van de klant gemaakt. Zij hebben de hardstenen waskom, kraan, BBQ en de koelkast zelf aangeleverd net zoals de tegels die we hebben gebruikt voor het blad. De laden zijn voorzien van softclose…

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel