Keuken van steigerhout

Bent u toe aan een nieuwe keuken en is de eenheidsworst in de keukenzaken niet wat u zoekt? Wilt u liever iets robuusts, van natuurlijke materialen en met een stoere uitstraling? Overweeg dan eens een keuken van steigerhout! Daarmee kiest u voor kwaliteit én laat u zien dat u niet meedoet met de massa.

Steigerhouten keuken op maat

Een steigerhouten keuken past in iedere woning, want u bent niet gebonden aan voorgeschreven breedtes en hoogtes zoals u dat bij een traditionele keuken wel bent. We maken uw steigerhouten keuken precies op maat. Dat doen we aan de hand van een doordacht ontwerp, dat we samen met u maken. Uw wensen en eisen verwerken we tot uw eigen, unieke keuken. Die hoeft trouwens niet in de naturellook van het steigerhout te zijn: u kunt ook kiezen voor een coating in bijvoorbeeld greywash of whitewash.

Volledige keuzevrijheid

U heeft, wanneer u kiest voor een steigerhouten keuken, volledige keuzevrijheid wanneer het gaat om zaken als inbouwapparatuur, werkblad en spoelbak. U heeft immers de keuze uit alle mogelijke merken en varianten en u hoeft zich niet te beperken tot het assortiment van één keukenzaak. Vaak is de apparatuur voor uw steigerhouten keuken ook nog eens scherper geprijsd, wanneer u deze niet bij een keukenzaak hoeft te kopen.

Unieke keuken van steigerhout

Heeft u uw steigerhouten keuken eenmaal samengesteld? Dan doen wij de rest. We kunnen de keuken voor u plaatsen en voorzien van allerlei handige zaken, zoals een softclose-systeem voor de laden en keukenkastjes. Omdat het materiaal heel duurzaam is, heeft u jarenlang plezier van uw steigerhouten keuken en geniet u van een keuken die écht uniek is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een keuken van steigerhout? Of bent u geinteresseerd in een buitenkeuken van steigerhout? Neem dan gerust contact op voor een afspraak. We vertellen u er graag alles over.

  • Buitenkeuken Nostalgisch
    Buitenkeuken Nostalgisch

    Deze keuken is op maat en op wensen van de klant gemaakt. Zij hebben de hardstenen waskom, kraan, BBQ en de koelkast zelf aangeleverd net zoals de tegels die we hebben gebruikt voor het blad. De laden zijn voorzien van softclose…

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel