Steigerhouten meubels regio Antwerpen

Meubels van steigerhout zijn helemaal van nu en komen in verschillende settings perfect tot hun recht. Heeft u een stoere loft in Antwerpen, met robuuste details? Dan zijn steigerhouten meubels de perfecte eyecatchers van uw woning. Maar ook in de tuin zijn steigerhouten meubels perfect geschikt om een unieke tuin te creëren.

Unieke steigerhouten meubels

Nu kunt u steigerhouten meubels natuurlijk bij veel aanbieders in en rond Antwerpen kopen. Maar in de meeste gevallen heeft u dan standaard meubels, dertien-in-een-dozijn en niet uniek. Bij BB Meubelen in Bergen op Zoom, op een boogscheut vanaf Antwerpen, kunt u echter uw steigerhouten meubels helemaal op maat laten maken. U kunt kiezen uit een meubel uit onze standaardcollectie en dat verder personaliseren, maar we kunnen ook samen met u een steigerhouten meubel ontwerpen.

Uw steigerhouten meubels op maat

Steigerhout is een materiaal dat heel duurzaam is, omdat het wordt gerecupereerd van bouwplaatsen waar het jarenlang een doorleefd uiterlijk heeft gekregen. Bij BB Meubelen gebruiken we trouwens ook een andere soort gerecupereerd hout: meerpaalhout, dat tientallen jaren in zee heeft gestaan en op een heel mooie manier verweerd is.

Andere houtsoorten

Wilt u liever ‘nieuw’ hout, dan is zelfs dat mogelijk. BB Meubelen maakt ook meubels van onder meer eikenhout en bankirai. Die laatste houtsoort heeft een prachtige, dieprode tint. Het eikenhout kunnen we voor u voorzien van een naturel wax, maar ook van een gekleurde finish zoals whitewash. Overigens is dat ook mogelijk met het steigerhout. Zo wordt uw meubel nóg meer bijzonder!

Meer informatie

Wilt u uw eigen, op maat gemaakte meubel van steigerhout of een andere houtsoort? Bekijk snel ons aanbod op onze website of neem contact met ons op voor een afspraak. We laten u graag alle mogelijkheden zien voor steigerhouten meubels. 

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel