Wanneer u nieuwe eikenhouten meubels zoekt voor uw woning in Antewerpen is uw eerste ingeving misschien om naar de grote meubelzaken te gaan en daar de collectie eikenhouten meubels te bekijken. Helaas is dat niet de meest originele optie. U krijgt dan immers dezelfde eikenhouten meubels die in talloze Vlaamse huizen te vinden zijn en maatwerk is eerder uitzondering dan regel.

Eikenhouten meubels maatwerk

Gelukkig kan het ook anders. Bij BB Meubelen in Bergen op Zoom, vlakbij Antwerpen, maken we eikenhouten meubels geheel op maat. U kunt uw keuze maken uit onze collectie standaardmeubelen en die aanpassen aan uw smaak, de ruimte in uw huis in Antwerpen en uw voorkeuren. Maar u kunt er ook voor kiezen om ons een heel nieuw meubel op maat te laten maken van eikenhout.

Uw op maat gemaakte meubel

Wij gaan dan met u in gesprek over wat voor soort meubel u wenst. We bespreken alle mogelijkheden voor uw op maat gemaakte eikenhouten meubel met u. Niet alleen de afmetingen en de stijl die u wenst, maar ook een eventuele kleur. Want we kunnen uw eikenhouten meubels niet alleen in naturel look leveren, maar ook met bijvoorbeeld whitewash. Samen met u ontwerpen we het meubel van uw dromen, dat we vervolgens in onze eigen werkplaats voor u op maat bouwen.

Eikenhout en andere houtsoorten

Bij BB Meubelen kunt u overigens niet alleen terecht voor meubelen van eikenhout, we werken ook met andere hardhoutsoorten. Zo hebben we meubelen van bankirai, een tropische houtsoort met een donkerrode tint die u misschien kent van vlonders of aanlegsteigers van jachthavens. Liever wat robuuster materiaal? Dan is steigerhout, douglas of zelfs meerpaalhout voor u de juiste keuze. Dit gerecupereerde hout heeft niet alleen een verweerde en doorleefde look, het ís doorleefd door tientallen jaren blootstelling aan weer en wind. Perfect voor een stoer interieur in uw Antwerpse woning of loft.

Meer informatie?

Wilt u weten hoe BB Meubelen ook voor u een prachtig meubel kan realiseren? We zijn gevestigd op minder dan een half uur rijden van Antwerpen. Neem dus contact met ons op voor een afspraak of bekijk onze collectie steigerhouten meubels hier alvast. 

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel