Meubels van hardhout zijn populair. Niet voor niets, want ze zijn robuust, niet alleen in uitstraling maar ook in kwaliteit. Hardhouten meubels gaan lang mee en ze zijn een echte blikvanger voor uw woning in de regio Antwerpen. Maar u wilt natuurlijk niet een hardhouten meubel dat u al in ieder huis kunt aantreffen; u wilt iets bijzonders. Een exclusief ontwerp dat uw interieur uniek maakt.

Eigen meubelwerkplaats

Bij BB Meubelen in Bergen op Zoom, niet ver van Antwerpen, ontwerpen en maken we hardhouten meubels in onze eigen werkplaats. U kunt daarbij kiezen uit onze collectie meubelen die op de website en in de showroom staan, maar nog leuker is het om uw hardhouten meubel op maat te laten ontwerpen door onze vakkundige meubelmakers. We bespreken uw wensen en eisen én uw budget en komen aan de hand daarvan tot een uniek ontwerp. Een echte eyecatcher!

Diverse soorten hardhout

U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten hardhout voor uw meubels. Zo werken we al sinds jaar en dag met steigerhout, dat een zeer robuuste, stoere uitstraling heeft. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor hout van meerpalen, die tientallen jaren in de zee hebben gestaan en door hun jarenlange blootstelling aan de elementen een prachtige verweerde look hebben gekregen. Dit gerecupereerde hout is uiteraard ook zeer duurzaam!

Eikenhout en bankirai

Liever een meubel van ‘nieuw’ hout voor uw woning in Antwerpen? Ook dan heeft u bij ons de keuze uit diverse soorten hardhout. Zo kunnen we uw hardhouten meubels maken van eikenhout, of van de tropische hardhoutsoort Bankirai. Deze laatste houtsoort heeft een bijzonder mooie donkerrode kleur. Dit hardhout wordt vaak toegepast in vlonders voor terrassen en bij aanlegsteigers, maar doet het ook mooi in uw huis of in uw tuin.

Bescherming meubels

Uw hardhouten meubels leveren wij in een naturel look, waarbij het uiteraard wel beschermd is tegen vocht en vuil. Maar we kunnen uw meubels ook een mooie, subtiele kleur geven, zoals whitewash of greywash.

Meer weten?

U ziet: bij BB Meubelen bepaalt u helemaal zelf hoe uw hardhouten meubel eruit gaat zien! Industrieel of juist wat huiselijker? We kunnen ’t allemaal voor u maken. Neem dus gerust contact met ons op, we vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Dan heeft u snel een uniek hardhouten meubel in uw woning in Antwerpen staan!

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel