Industriële meubels

De laatste jaren is de industriële look hot in de binnenhuisarchitectuur. Daarin zien we strakke elementen terugkomen, zoals gietvloeren en betonnen aanrechtbladen. In zo’n inrichting passen industriële meubels perfect.

Industriële look met meerpaal

Meerpaal geeft meubels een heel stoere, robuuste look. Zeker wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een tafel met een frame van verzinkt staal of van kokerprofiel ontstaat een industrieel meubel van meerpaal zoals dat in de mooiste woonbladen te zien is. Industriële meubels kunnen ook in andere houtsoorten gemaakt worden, zoals steigerhout en eikenhout.

Meubels voor binnen en buiten

De industriële meubels van meerpalen of stijgerhout zijn uitermate geschikt voor binnenshuis, waar ze perfect passen bij andere industriële elementen. Maar ook voor buiten zijn industriële meubels, zoals een tuintafel en barkrukken met een frame van verzinkt staal, heel robuust en stijlvol.

Uw industriële meubel

Op onze website ziet u alvast wat voorbeelden van de industriële meubels die BB Meubelen kan maken. Meer weten? Op maat gemaakte meubels? Neem contact met ons op! 

Tafel van meerpaal  Tafel van meerpaal 2

Tafel van meerpaal 3  Tafel van meerpaal 4

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel