Wilt u zie hoe onze bijzondere steigerhouten meubelen gemaakt worden en inspiratie opdoen voor uw tuin of interieur? Op 6 mei is er een open huis in de werkplaats van BB Meubelen, waar ook andere ondernemers laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan. 

Nieuwe ontwerpen

Tijdens de open dag kunt u al onze meubelen met eigen ogen zien. Bekijk bijvoorbeeld de bijzondere, robuuste meubelen in steigerhout, bankirai en eikenhout. Of bewonder onze nieuwste ontwerpen, zoals een tuintafel met een geïntegreerde vuurhaard. Sfeervol en gezellig! 

Alles voor huis en tuin

Op onze open dag ontmoet u ook andere ondernemers die van uw huis en tuin een unieke, bijzondere plek kunnen maken. Zo ontmoet u de tuinontwerpers van De Dooij, die uw tuindromen werkelijkheid maken. Daarnaast maakt u kennis met Dit’s Uniek Keramiek en de binnen- en buitenhaarden van Fire Place

Kom langs!

Wilt u onder het genot van een hapje en een drankje inspiratie opdoen voor uw huis en tuin en de nieuwste houten creaties van BB Meubelen bekijken? U bent op zaterdag 6 mei van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur in onze werkplaats aan de Parallelweg 106 in Bergen op Zoom. Voor iedere bezoeker ligt er een leuke attentie klaar (zolang de voorraad strekt)! 

  

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel