Overige houtsoorten

Bij BB Meubelen maken we de mooiste meubelen van eikenhout. Deze hippe houtsoort leent zich uitstekend voor robuuste, stijlvolle meubelen voor binnen en buiten. Houdt u van de stoere stijl van onze meubelen, maar houdt u meer van andere houtsoorten? Dan is het goed om te weten dat BB Meubelen alle meubelstukken ook in overige houtsoorten voor u kan maken.

Houtsoorten

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om alle meubelen die u op onze site ziet, ook in bankirai uit te voeren. Deze tropische hardhoutsoort heeft een donkere, dieprode kleur en een warme uitstraling. Door uw meubel in deze houtsoort uit te voeren, heeft u een meubel van zeer zware kwaliteit waar u veel plezier van heeft.

Eiken

Een van onze andere overige houtsoorten is eiken. Deze veelzijdige houtsoort kan op veel manieren bewerkt worden. Zo kunt u het eikenhout door ons laten bewerken met wax of blanke lak, maar ook whitewash, greywash of blackwash zijn mogelijk. Zo beschermt u uw hout en geeft u er een persoonlijke look aan.

Houtsoorten bij BB Meubelen

Neem gerust een kijkje op onze website voor inspiratie over onze stijlvolle meubelen. Alle steigerhouten meubelen zijn ook in overige houtsoorten te verkrijgen. Neem contact met ons op voor een prijsopgave van uw favoriete meubelstuk in eiken of bankirai – of om een meubel op maat te laten ontwerpen in steigerhout of een van onze overige houtsoorten! 

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel