Steeds meer mensen kiezen niet alleen in de tuin voor steigerhouten meubelen, maar voor een heel interieur van steigerhout. Niet zo gek, wanneer je bedenkt dat steigerhout niet alleen mooi is, maar ook robuust. Het materiaal kan tegen een stootje en het heeft een stoere uitstraling.

Steigerhouten meubelen in whitewash of greywash

Bij het aanschaffen van een tafel, bank of zelfs bed van steigerhout is het goed om de kleur van de vloer te letten. Steigerhout met een naturel look krijgt een heel moderne uitstraling bij een strakke gietvloer of mooie grijze vloeregels. Maar ook op marmoleum of een laminaat- of parketvloer kan een interieur van steigerhout prachtig tot z’n recht komen. Omdat meubels van steigerhout kunnen worden uitgevoerd in diverse kleuren, zoals whitewash of greywash, is een mooie kleurencombinatie al snel gemaakt.

Unieke uitstraling met steigerhouten meubels

Ook bij de overige inrichting van uw interieur zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos. Welke stoelen schuift u aan uw steigerhouten eettafel? Strakke moderne stoelen in zwart of bruin, of gaat u juist voor gestoffeerde stoelen in verschillende kleuren? Deze details geven uw interieur meteen een heel eigen, unieke uitstraling. Een mooi vloerkleed in een contrasterende kleur kan uw salontafel van steigerhout kamer helemaal opfrissen. En heeft u een mooi rubuust bed van steigerhout, dan maakt beddengoed in felle kleuren het plaatje helemaal af.

U ziet: met een interieur van steigerhout zijn de combinatiemogelijkheden nagenoeg eindeloos. U kunt er alle kanten mee uit. Reden genoeg dus om niet alleen buiten, maar ook in uw interieur te kiezen van steigerhout! 

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel