Steigerhouten meubel met stalen onderstel

U kiest voor steigerhouten meubelen vanwege hun stoere, robuuste uitstraling. Zeker in combinatie met een stalen onderstel zijn tafels en stoelen van steigerhout bijzonder stijlvol, zowel binnen als buiten. Het stalen onderstel heeft een lange levensduur en is goed bestand tegen de weersinvloeden.

Steigerhouten tafels en banken met verzinkt staal

Bent u na verloop van tijd uitgekeken op uw tafelblad of bank, of is het hout in de loop der jaren wat versleten geraakt door intensief gebruik of weersinvloeden? Dan is het mogelijk om nieuw hout op uw onderstel te monteren. Omdat het onderstel is gemaakt van verzinkt staal, is het nagenoeg onverwoestbaar. Het is dus mogelijk om de tafel of bank een tweede, of zelfs derde leven te gunnen. Simpelweg door het tafelblad of de zitting en rugleuning van de bank te vervangen.

De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos. Natuurlijk kunt u kiezen voor steigerhout in dezelfde uitvoering als de originele tafel of bank, maar u kunt ook hout met een andere kleur of afwerking kiezen. Of zelfs een heel andere houtsoort, zodat het net is alsof u een heel nieuwe tafel of bank hebt. Met een steigerhouten meubel met stalen onderstel maakt u dus de keuze voor een meubel met een lange levensduur, waar u jarenlang plezier van zult hebben!

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel