Kleuren en behandelen van houten meubels

Om uw houten meubel te beschermen en persoonlijk te maken, hebben we verschillende kleuren in ons assortiment waar u uit kunt kiezen.

Wilt u het hout een doorzichtige kleur geven dan zijn de kleuren: white, grey en blackwash een mogelijke optie. Hierbij geeft u het hout een kleur, waarbij u de stuctuur van het hout blijft zien. Heeft u wellicht voorkeur voor een dekkende beits of verf, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Kiest u voor een natuurlijke uitstraling en een goede bescherminglaag, dan is "Naturel" de beste keus! Deze afwerklaag beschermt uw meubel, maar verkleurt het niet, daardoor behoud het hout zijn natuurlijke uitstraling. Wilt u een natuurlijke uitstraling en een goede bescherming, dan is "Naturel" de beste keus!

Wilt u advies of informatie over het kleuren van uw steigerhouten meubels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • Naturel
  Naturel

  Naturel zorgt ervoor dat uw hout is beschermt tegen neerslag en andere weersinvloeden. Als u inzoemd op de foto zult u zien dat het water als druppels op het hout blijft liggen. (Het hout links op de foto is onbehandeld en rechts…

 • White, Grey en Blackwash
  White, Grey en Blackwash

  Kiest u voor een van deze kleuren dan heeft uw meubel bescherming met een persoonlijk kleur.

 • Matte blanke lak
  Matte blanke lak

  Blanke matte afwerklaag voor een langere levensduur van uw meubels. Hoewel deze lak blank is zal het hout altijd wat donkerder worden. Dit is een harde afwerklaag.

 • Wax
  Wax

  De binnen meubelen en accessoires die we maken kunen ook worden voorzien van een wax. Op de foto ziet u onze gijze wax. Deze geeft het hout een warme uitstraling. Ook voelt het hout wat gladder aan.

© 2013 - 2024 BB Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel